Glittrande blick

Att få igång det här företaget har inte varit någon dans på rosor. Det har kämpats med myndigheter p.g.a. min sjukdom, det har vänt upp och ner på våra hjärnor för att få tankar och idéer att gå ihop med möjligheter och lagstiftningar. Det har helt enkelt varit en del uppförsbackar och hinder i vår väg.

Men varje minut av kämpande, varje hinder som växt sig till stora obestigbara fjäll, har varit värt att utstå efter det vi fått uppleva idag; lyckan hos en kund som fått ta sig ut i skogen igen efter 10 års sjukdom.

“Känner du vinden i ansiktet?” frågade jag henne när vi körde längs barkbanan. Hennes ögon glittrade och hon lyste som en sol när hon svarade “Ja, det gör jag faktiskt!”

Känslan av att kunna ge något som är så självklart för många, till någon som inte ens vågat drömma om det på många år; vind i håret, närheten till naturen, är obeskrivlig lycka för både mig och Buba. Hjärtat dunkar och känslorna svallar.

Jag älskar mitt jobb!

Zoomiz-hälsningar
Miina, VD och lots

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *